Hirdetés

Ami mindenkit érdekelt: vajon a Vaják 2. évadában is lesz fürdőkádas jelenet?

|

Ha csendesen figyeltek a világ hangjaira, akkor most milliók szomorú sóhaját hallhatjátok.

Hirdetés

A világ legismertebb The Witcher 3: Wild Hunt screenshotja abból a jelenetből származik, amelyikben Geralt épp fürdőzött egyet. A pillanat annyira ikonikus lett, hogy még külön figura is készült belőle (ne kérdezzétek, miért), és természetesen a Vaják sorozat sem hagyhatta ki az ikonikus utalást, így ízlés szerint meglehetősen hosszan élvezhettük a vízben ázó Henry Cavill látványát.

A második évad most kihagyja ezt a ziccert. Szomorúan kell értesítenünk mindenkit, akinek Geralt naptár van a falán, hogy hiába minden, szürkébe borul a nyár, mollban csiripelnek mostantól a madarak, a szörp is megkeseredik, összetört női szívek szilánkjain csillan csupán a fekete nap:

Cavill nem ült kádba a legújabb epizódok felvételeihez.

Hirdetés

A WitcherCon beszélgetős részében Josh Horowitz megkérdezte Cavillt, hogy számíthatunk-e újabb fürdőzésre, a színész pedig kertelés nélkül közölte a lesújtó hírt.

"Geralt mától csak zuhanyozni fog. Csak ezért feltalálta ezt a technológiát. Egyébként most tényleg nem lesz fürdőkádas jelent, de az emberek nem fognak csalódni: megfigyelhető férfihúsból így is lesz bőséggel."

Az utóbbi mondat azért sokakat megnyugtatott, így talán már kevesebb rajongó fog álmatlanul vergődni az ágyában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)