Hirdetés

Amíg a sorozatra várunk, egy The Last of Us rajongói filmet már most áprilisban bemutatnak

|

HBO ide vagy oda, a rajongói tehetségnek semmi se szabhat gátat, pláne ha valaki nemcsak a The Last of Us rajongója, de a filmkészítéshez is konyít.

Hirdetés

Tommy Jackson rendezésében, operatőri munkájában és vágásában mutatkozik be áprilisban a The Last of Us Fan Film: Ellie's Revenge névre keresztelt, ahogy azt a címe is mutatja, rajongói filmes projekt, ami a Naughty Dog híres játékszériáját ülteti filmre. És teszi mindezt egészen ígéretesen - legalábbis az eddigi kedvcsinálók alapján.

Megadatott kereteihez képest mind a színészi játék, mind az effektek, mind pedig a feldolgozott zenék a helyükön vannak, miközben természetesen több, a játékokból ismert jelenet is bekerült a tavaly ősz óta folyamatosan csepegtetett ízelítőkbe.

Hirdetés

Joel megformálóját Thomas Sticklandnek, Ellie-jét Amy Kaynek hívják, míg a projekt mögötti produkciós céget Indie Black Magicnek. A premiert április 20-ra lőtték be a YouTube-on.

A játék HBO-s sorozatadaptációját - élén a Csernobil alkotójával és a Naughty Dog Neil Druckmannjével - bő egy éve jelentették be, zöld utat pedig tavaly novemberben kapott, míg a forgatás valamikor most nyáron rajtolhat el. Főszereplői a mandalóri fejvadász, Pedro Pascal, valamint a Trónok harcából ismert Bella Ramsey lesznek.

A The Last of Us Fan Film: Ellie's Revenge eddigi előzetesei:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)