Hirdetés

Amikor a Minecraft találkozik a Watch Dogs-zal

|

A Minecraftban az a csodálatos, hogy szinte bármit meg lehet csinálni benne. Még a Watch Dogs-ot is. Főleg a Watch Dogs-ot.

Hirdetés

A Watch Dogs megjelenéséig már csak alig két hét van hátra. Ez pontosan két héttel több, mint amennyit szeretnénk várni rá. Sőt, igazából fél évvel és két héttel több, de ebbe inkább ne is menjünk bele.

A Watch Dogs még a megjelenése előtt akkorára nőtte ki magát, hogy szinte az egész játékvilág ezzel foglalkozik. Ez bizonyos szempontból rossz, mert ahogy az Watch Dogs előzetesünkben is leírtuk, a hype egy hálátlan dolog, viszont egyben jó is, mert olyan dolgokat szül, mint ez a Minecraftosított E3-as trailer.

A Sky Does Minecraft fogta a Watch Dogs bemutatkozó videóját és az egészet újragondolta a Minecraft világában. Az eredmény zseniális. 

Itt az eredeti.

Most már igazából csak az a kérdés, hogy mikor kezdünk el a Minecraftban ilyen játékokat is csinálni?!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)