Hirdetés

Amouranth otthagyja az OnlyFanst, és több százezer dollárt fektet a Twitchbe

|

Nagy változásokat jelentett be a hot tub streamek arca.

Hirdetés

Habár a legnézettebb Twitch-streamerek között még a top 10-ben sincs benne, 33. helyezésével Kaitlyn "Amouranth" Siragusa megabiztosan őrzi a legnépszerűbb női streamer pozícióját a platformon, még annak ellenére is, hogy rendszeresen kapja a kisebb-nagyobb banokat a szoftpornóba hajló tartalmai miatt.

Az OnlyFansen is aktív Siragusa azonban egy ideje már látványosan dolgozik azon, hogy a videózásból nyert vagyonát jól tejelő érdekeltségekre fordítsa, ezért korábban megvett egy benzinkutat és egy felfújható medencés céget, valamint közel 2 millió dollárt fektetett az Activision Blizzardba. Most pedig bejelentette, hogy elhagyja az OnlyFanst, és egy újabb befektetési lehetőséget ragad meg.

Hirdetés

Amouranth a Twitteren posztolta, hogy véget ér egy korszak, nem akar többé e-girl lenni, ezért júniusban egy nagy durranással le fog lépni az OnylFansről. Ezt követően azt is elárulta, hogy 350-400 ezer dollárt (120-140 millió forintot) fektetett valamilyen twitches tartalomba, amire másoknak is fennáll a lehetőség, de a részleteket csak később közli.

Egy későbbi bejegyzésben annyit fűzött hozzá, hogy "nagy befektetésekre" készül olyan tartalmakban, amelyek semmihez sem hasonlítanak, mint amit eddig csinált, s amivel a tradicionális média területére viszi az "influencer és alkotói gazdaságot". Cikkünk megírásáig nem derült ki, hogy pontosan mi ez befektetés, de a poszt komoly, fix költségekről és nagy kockázatról ír.

Ami pedig az OnlyFanst illeti, egy követője kérdésére válaszolva Siragusa elmondta, hogy előre rögzít majd lassan kieresztett tartalmakat, így bőven lesz tartaléka a hosszabb távú előfizetők kiszolgálására.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)