Hirdetés

Amouranth több mint 27 millió forintnyi készpénzt és más furcsa ajándékokat kapott egy névtelen rajongótól

|

A rengeteg készpénz természetesen egy Louis Vuitton táskában érkezett, de mást is hozott a futár.

Hirdetés

Nem semmi éven van túl Amouranth, a Twitch egyik leghíresebb női személyisége. A 29 éves streamer vásárolt egy felfújható medencéket gyártó céget, elkezdett befektetésekkel foglalkozni, kitálalt, majd kiszabadult a bántalmazó kapcsolat tankönyvi leírásának tökéletesen megfelelő házasságából, végül pedig egy kis szünet után, felfrissülve tért vissza, hogy tovább boldogítsa az általa gyártott tartalmakkal az internet népét.

Akik a jelek szerint nem győznek elég hálásak lenni azért, amiért Kaitlyn Siragusa figyelmet szentel nekik. A népszerű streamer korábban is kapott meredek ajándékokat, a mostani azonban alighanem túltesz minden eddigin.

Hirdetés

Egy névtelen ajándékozó egy Louis Vuitton táskában 70 000 dollárt juttatott el Amouranth lakására, továbbá egy 55 hüvelykes tévét, egy iPhone 14 Pro Maxet és egy levelet. Utóbbiban megírta, a pénzt azért küldte, hogy semmilyen anyagi hatás ne befolyásolhassa negatívan kedvenc streamere mindennapjait.

Amouranth a körülbelül mint 27 639 000 forintnyi készpénzt azóta bankba helyezte, bár sokáig azt hitte, hogy átverésről van szó, így sokáig tanakodott, hogy mit kezdjen az ajándékkal. A csomagban volt még egy paprika spray és egy sokkoló is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A streamer beismerte, hogy meglepte, amiért nem volt valamiféle félelmetes "Fussunk el együtt a világ elől!" felütése a levélnek, az írás azonban úgy végződött, érezze jól magát, amíg újra kapcsolatba nem lépnek. Okkal feltételezhetjük tehát, hogy hallunk még bőkezű támogatójáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)