Hirdetés

Szeretnél művészi háttérképeket játékokból? Ezeket nézd meg!

|

Ha szeretnél egy új háttérképet valamelyik kedvenc címedből, akkor Andy Cull lesz a te embered. A screenshot-művész új gyűjteménye egyszerűen elképesztő.

Hirdetés

Andy Cull foglalkozását tekintve screenshot művész. Emberünk igyekszik a lehető legjobb képeket lőni minden játékból, és egy kis utómunkával olyan művészi anyagokká változtatni azokat, hogy nem csak háttérképnek, de falvédőnek is simán jók lennének.

Emberünk használ néhány különleges programot, amelyek segítenek neki olyan látószögeket használni, amilyeneket egyébként nem lehetne elérni a játékban. Ha kész az alap, akkor jöhet az utómunka, és ezután lesznek kész a lenti galériában is megcsodálható anyagok.

Nagyobb felbontásban még több képet megtaláltok Andy saját Flickr galériájában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)