Hirdetés

Anélkül darálja be az internet a tíz éve SquidGame néven ismert videóst, hogy a Netflix bármit tenne

|

Nem akar megválni a nevétől, de úgy tűnik, a netflixes sorozat népszerűsége miatt muszáj lesz.

Hirdetés

Lydia Ellery egy aránylag kevésbé népszerű, néhány tízezer feliratkozóval bíró streamer, aki 11 éve regisztrált különböző platformokra SquidGame vagy SquidGaming néven, és azóta is kitartóan gyártja a tartalmakat YouTube-ra és Twitchre. Most, hogy berobbant a Netflix rekordokat döntögető sorozata, nehéz helyzetbe került: egyik napról a másikra elvesztette Instagram fiókját, és halálos fenyegetéseket kap, amiért egyesek szerint a sorozat népszerűségét meglovagolva, a @squidgame felhasználónév lenyúlásával próbál ismertebbé válni.

Pedig ő nem tesz ilyet, de az internet népe nem olyan, aki utánajár dolgoknak, mert egyszerűbb azonnal morogni és támadni. 

Hirdetés

Mint azt a BBC-nek elmondta, miután a széria elindult, dühös üzenetek ömlöttek felé olyan rajongóktól, akik azt gondolták, a sorozat volt előbb. Az instagramos tiltás hátterében szerinte vagy az áll, hogy túl sokan jelentették a fiókját, vagy az, hogy túl sokan próbálták feltörni. 

A kialakult helyzet miatt legalább két lehetőségtől elesett, azok, akik alkalmazták volna, kihátráltak a megállapodásokból, és az sem elhanyagolható hátrány, hogy a Google-ben "Squid Game" keresésre csak a sorozathoz kapcsolódó tartalmak jelennek meg.

Lydia fontolgatja a névváltást, de vonakodik attól, hogy ezt meglépje, mert nem érzi korrektnek. Talán ha lecseng a felhajtás, ő is békében folytathatja ténykedését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)