Hirdetés

Angol szinkront kap a Persona 5 anime

|

Hamarosan kedvenc színészeink hangján hallhatjuk majd a Phantom Thieves csapatát, a Persona 5: The Animation is megkapja az angol szinkronját

Hirdetés

A Persona 5: The Animation az eredeti Persona 5 japán megjelenése után 2 évvel, pontosan 2018. áprilisában kezdődött, azóta pedig lepörgött az összes rész, és már az extra fejezeteket tartalmazó blu-ray csomag is megjelent. Sajnos ezek még mindig csak japán szinkronnal érhetőek el, de hamarosan ez változni fog.

Hirdetés

Az Aniplex US nagy örömmel jelentette, hogy a Persona 5: The Animation 2020. szeptember 29-én teljes angol szinkronnal fog megjelenni. Minden szinkronszínész visszatér a Persona 5 lokalizált verziójából, beleértve Xander Mobust, akitől a játékban összesen hallottunk vagy féloldalnyi szöveget és 20 percnyi nyögdécselést. Itt egy kicsit több dolga lesz.

Jómagam már évekkel ezelőtt megnéztem az összes részt, de tekintettel arra, hogy sokkal jobban szeretem a Persona 5 angol színészeit, jó lesz végre ismerős hangon hallani a csapatot az anime sorozatban is. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)