Hirdetés

Az Angry Birds 2 lehet a legmagasabbra értékelt játékos adaptáció a Rotten Tomatoeson

|

Bár egyelőre még alakul az összkép, de simán lehetséges, hogy a Warcraft: A kezdeteknél vagy a Pikachu, a detektívnél is jobb pontszámmal végez.

Hirdetés

Hollywood folyamatosan próbálkozik bevonzani a játékosokat is a mozikba, de eddig felemás eredmények születtek: vagy a kritikai, vagy a bevételi, vagy esetleg mindkét siker elmaradt. A 2016-ban megjelent Angry Birds film a brand népszerűsége miatt a pénztáraknál ki tudott teljesedni (75 millió dollárból több mint 350-et termelt világszerte), viszont a Rotten Tomatoeson 156 kritika alapján csak 44 százalékon áll, ráadásul a 29 ezer nézői szavazat is csak 46%-ig repítette. 

Hirdetés

Éppen ezért olyan meglepő, hogy a folytatás már sokkal jobban szerepel a kritikusok körében. Az Angry Birds 2 film TomatoMetere 28 értékelés alapján jelenleg 82%-on állt meg, amely természetesen változni fog még, ahogy érkeznek be az újabb pontszámok. Mindazonáltal a jelenlegi összkép alapján könnyen megeshet, hogy végül megőrzi pozícióját a Rotten Tomatoeson. A teljes kép kedvérét megemlítjük, hogy a Warcraft: A kezdetek 27%-ig, a Pikachu, a detektív 68%-ig, a legutóbbi Tomb Raider 52%-ig, a Perzsia hercege pedig 37%-ig jutott el. Később visszanézünk rá, hogy megtudjuk, hogy áll a helyzet.

Ha szeretnétek pontos képet kapni arról, hogyan működik a RottenTomatoes, akkor olvassátok el a Puliwood cikkét, amiben részletesen elmagyarázzák. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)