Hirdetés

Nyugi, minden fontos szereplő visszatér a második Angry Birds filmre

|

A Sony és a Rovio megerősítette, hogy továbbra is készül a második Angry Birds film, amihez nagy örömmel térnek vissza a színészek.

Hirdetés

2016. májusában került a mozikba az eredeti Angry Birds, ami azóta összesen 352 millió dollárt termelt. Nem ez volt minden idők legnagyobb kasszasikere, de az alkotók így is jusztifikálva érezték a folytatást, ami jövőre kerül majd a mozikba.

Hirdetés

A készítők most megerősítették, hogy nemcsak a film producere, John Cohen tér majd vissza, hanem a fontosabb karakterek is, így Jason Sudeikis, Josh Gad, Bill Hader, Danny McBride, és Peter Dinklage hangját is hallhatják majd, akik angol szinkronnal nézik ezt a csodát. A rendezői székbe az Adventure Time-os Thurop Van Orman ülhet be.

Az Angry Birds 2 2019. szeptember 20-án kerül majd mozikba. Alig várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)