Hirdetés

Angry Birds film - megjött az utolsó trailer

|

A Sony Pictures egy újabb trailerrel emlékeztet minket rá, hogy az Angry Birds film egy hónap múlva megérkezik.

Hirdetés

Félő, hogy mire elérünk az Angry Birds - A film hamarosan esedékes premierjéhez, addigra a Sony Pictures marketingesei az adaptáció összes poénját ellövik a trailerekben és különböző videókban.

Akik a korábbi előzetesen mosolyogtak egy jót és moziban szeretnék megnézni a dühös madarakat, azok csak óvatosan kattintsák az Angry Birds mozi legújabb trailerét - amely az előzőhöz hasonlóan számos új jelenetet és humorforrást tartogat az érdeklődőknek -, mivel már túl sokat mutat a filmből: 

Az Angry Birds film egészen pontosan május 12-én robban be a hazai mozikba. Jon Vitti (A Simpson család) forgatókönyve alapján készült, valamint Clay Kaytis (Jégvarázs, Jégvarázs, Aranyhaj és a nagy gubanc, Rontó Ralph) és Fergal Reilly (Szuper haver, Pókember 2, Nagyon vadon, Hotel Transylvania) rendezésében, többek között Peter Dinklage szinkronhangjával. 

Szívből reméljük, hogy a fenti videóban nem lőttek el minden puskaport, különben nem csak Rednek lesz szüksége dühkezelésre, hanem a rajongóknak is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)