Hirdetés

Animációs Among Us rajongói sorozat készül, itt az első rész

|

Az első epizód már megjelent, ami Red kalandjait meséli el.

Hirdetés

A CKVFX nevű animációs stúdió kicsit több mint egy hete töltött fel egy Among Us animációs kisfilmet, amiben egy átlagos meccset követhettünk végig egy másik szemszögből. A videó a jelek szerint akkorát ment, hogy a srácok a folytatás mellett döntöttek. A CKVFX a múlt héten kirakott egy (az előzőnél jelentősen rövidebb) animációt The Unfeasible Adventures of Red címmel, és mivel az alcíme Episode One volt, így feltételezhetően több epizódot is kapunk majd a jövőben.

Hirdetés

A sorozat középpontjában a piros asztronauta áll, akinek nem várt fenyegetésekkel kell megküzdenie a mindennapi feladatainak teljesítése közben.

Nem csoda, hogy a közösség nagy örömmel fogadta a sorozat indítását, hiszen a jelenleg a fél világ nyomja az árulásra és együttműködésre építő mókát. Az Among Us hatalmas sikereket ért el 2020 végén és a fejlesztők új frissítésekkel akarják biztosítani, hogy a lendület megmaradjon 2021-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)