Hirdetés

Animációs sorozat lesz a Final Fantasy IX-ből

|

A Square Enix JRPG sorozatának egy sokak által imádott darabja hamarosan új formában is élvezhető lesz.

Hirdetés

Régi vita tárgya az, hogy vajon a Final Fantasy VII, a Final Fantasy IX vagy a Final Fantasy X a legjobb része-e a 1987-ben indult sorozatnak (és hogy miért téved mindenki, hiszen a XIV a legjobb, de ebbe most ne is menjünk bele). Akárhogy is, a frontvonal IX-es oldalán állók elkezdhetnek ünnepelni, ők ugyanis megkapják az animációs sorozatukat.

A Kidscreen jelentése szerint a szériát egy párizsi animációs stúdió készíti, akik nagyrészt gyerekeknek készült rajzfilmsorozatok gyártásával foglalkoznak.

Hirdetés

A hírek szerint a Cyber Group Studios célja egy 8-tól 13 éves korcsoportnak szánt adaptáció összerakása, de ennél konkrétabb infókat nem tudtunk meg a projektről. Egyelőre se epizódszám, se premierdátum nincs, de a Cyber Group 2021 elején, vagy 2022 végén neki akar ugrani a gyártásnak.

Akik esetleg nem játszottak volna a játékkal, azok bármikor pótolhatják, mivel a játék elérhető a modern konzolokra és PC-re.

Az hogy kifejezetten gyerekeket céloznak az animációs sorozattal az kevés bizalommal tölt el bennünket, de persze sosem lehet tudni, min múlik majd a siker. Remélhetőleg nem áldoznak fel sokat az alapanyag minőségéből, akkor rendben leszünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)