Hirdetés

Marvel Kapitány szívesen szerepelne az Animal Crossing filmben

|

A színésznőt kellemes emlékek fűzik a Nintendo játékához.

Hirdetés

Tökéletes egyensúlyban, a mérleg két oldalát képviselve jelent meg a Doom Eternal és az Animal Crossing: New Horizons, hiszen míg előbbiben démonokba pumpálunk ólmot zúzós zenére, utóbbi a nyugalom virtuális szigete, amely még a nagymamákat is lefoglalja. Persze a széria új, Nintendo Switch-exkluzív részével nem csupán nagyszüleink tudnak relaxálni, hanem többek között a sztárok is.

Hirdetés

Ilyen például a Marvel Kapitányt életre keltő, Oscar-díjas Brie Larson is, aki korábban már elárulta, hogy szívesen játszaná Samus Arant egy Metroid moziban, most pedig a People.com-nak adott interjújában arról kérdezték, hogy érdekelné-e az Animal Crossing filmváltozata. Larson természetesen igennel felelt, elmondása szerint minden módon támogatja az Animal Crossingot, mivel jót tesz a szívnek. Utóbbi kijelentésére választ adhat, hogy a széria első részével a GameCube-on játszott először és nagyon fontos volt neki és a lánytestvérének is, az édesanyjuk ugyanis azt a szabályt hozta, hogy aki előbb befejezi a házimunkáját, az megy először játszani, amelyet nagyszerű ösztönzési módszernek tart.

Éppen ezért nagyon izgatott amiatt, hogy az Animal Crossing: New Horizonsnak hála közös új emlékek születhetnek a tesójával, hiszen bár azóta felnőttek, még mindig imádják a játékot és nagyon szórakoztató róla beszélgetniük. Larson egyébként nem csak magánemberként, hanem közszereplőként is támogatja a Nintendo újdonságát, ugyanis partnerségre lépett a vállalattal, hogy népszerűsítse az új részt (még a Nintendo of America elnöke, Doug Bowser is segédkezett ebben Twitteren). Ti próbáltátok már az új Animal Crossingot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)