Hirdetés

Animal Crossing: New Horizons - azért csúszik, mert fontosabb a dolgozók jóléte

|

Megjelenhetett volna 2019-ben, ahogy azt a Nintendo korábban tervezte, de akkor a kiadó szembement volna az egyik fő céljával: hogy mosolyt csaljon mindenki arcára.

Hirdetés

A tegnapi Nintendo Direct óta tudjuk, hogy a következő nagy Animal Crossing játék, a New Horizons 2020. március 20-án jelenik meg világszerte - kicsivel később, mint azt a bejelentéskor ígérték, de a csúszásnak jó oka volt.

Hirdetés

Doug Bowser, a Nintendo of America nemrég kinevezett elnöke az amerikai IGN-nek adott interjújában elmondta, hogy miért döntöttek a halasztás mellett:

"A cég egyik alapelve, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára, erről beszélünk állandóan. Ez a mi célunk. A küldetésünk, ha úgy tetszik. Ez a saját alkalmazottainkra is érvényes. Gondoskodnunk kell arról, hogy megfelelő az egyensúly a munka és a magánélet között."

Hozzátette, hogy soha nem fognak úgy kiadni egy játékot, hogy az nincs kész. Bár nem minden Nintendo-játék tökéletes mestermű, tény, hogy technikai gondok nagyon-nagyon ritkán akadnak, és erre, valamint általános hozzáállására nagyon büszkék lehetnek.

A játékot egyébként a Treehouse során is megmutatták, alább láthatjátok a játékmenetet és annak újdonságait:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)