Hirdetés

Mi az a játék, amibe egy 87 éves nagymama 3500 órát belepakol?

|

Úgy tűnik, hogy nem csak a fiatalabb korosztály képes rengeteg időt belerakni egy-egy videojátékba.

Hirdetés

Viszonylag gyakran láthatunk olyat, hogy a játékosok akár több ezer órát is képesek eltölteni kedvenc játékaikkal, tehát ez önmagában még nem igazán számít érdekességnek. Az már viszont igen, ha egy nyugdíjas teszi meg ugyanezt.

Hirdetés

Nemrég arról számolt be egy Paul Hubans nevű Twitter-felhasználó, hogy tavaly karácsonykor új Nintendo 3DS-t vettek a 87 éves nagymamájának, ugyanis az előző konzol több évnyi használat után elromlott. A rendszer áttelepítése során az unoka úgy döntött, megnézi, hogy mennyi időt töltött el a nagymamája az Animal Crossing: New Leafing nevű játékban, és bizony elég érdekes adatokat talált.

Ahogy az a lenti képen is látható, a nyugdíjas gamer nagyjából 3580 órát játszott az évek során a játékkal. Ezt a játékidőt valószínűleg sok hardcore játékos is megirigyelné.

Időközben pedig már egy közösségi kalapozás is indult, hogy a nagymama Nintendo Switchen is élvezhesse az idén megjelenő Animal Crossing játékot, a bájos kampány be is jött, már megvan az alap a szintlépéshez.

Nektek mi volt a legtöbb idő, amit egy játékba beletoltatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)