Hirdetés

Kitettek magukért a cosplayerek az idei Anime Expón is

|

Idén Los Angelesben futottak össze egy hatalmas bulira az anime rajongók, de a kilátogató cosplayerek közül sokan videojátékos karaktereket személyesítettek meg.

Hirdetés

Bár a hétvégén megrendezett Los Angeles-i Anime Expón értelemszerűen a legtöbb kilátogató cosplayer anime karaktereket alakított, de elég sokan fejezték ki egy-egy játék iránti szeretetüket is egy kiváló jelmezzel.

Így például akadt több Overwatch karakter, köztük egy poénosabbra vett D.Va is, aki némi Doritosszal és Mountain Dew-val a kezében sétált, ahogy rengeteg kiváló paródiaképen is láthattuk. Az amerikai kollégák jóvoltából láthatunk egy kiváló férfi Bayonettát, egy nagyon menő Impát a Legend of Zeldából, de a legötletesebb gamer témájú cosplay talán a Metal Gear Solidból vett őr és a Trónok harcával összemosott Ash Ketchum voltak. Persze mivel az Anime Expóról van szó, egyáltalán nem csak gamer karakterek voltak, a One Punch Man című sorozat rajongói pedig még egy zónába is összegyűltek, ami néhány vicces képet is eredményezett, amin a főszereplő sok kiadása áll egymás mellett. De nem is szaporítom tovább a szót, inkább jöjjenek a kiváló cosplayek!

Nektek melyik tetszett a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)