Hirdetés

Annyira ki vannak élezve a Demon's Souls játékosai, hogy egy hibát is easter eggnek hittek

|

A játékosok persze azonnal találgatni és nyomozni kezdtek, amikor hangokat hallottak, de a Sony gyorsan tisztázta, mi idézi elő ezeket.

Hirdetés

A FromSoftware és a Bluepoint is szereti, ha a játékosok elmerülnek a játékaikban, majd együttes erővel oldják meg az általuk kitalált rejtélyeket, a rajongók pedig ki vannak hegyezve arra, hogy kutassák a titkokat. A titkos ajtót már sikerült kinyitni, de közben elindult annak nyomozása is, hogy mire utalhatnak a sejtelmes, fémes hangok, amik a járatokban barangolás közben hallhatók.

Többen arra tippeltek, hogy a FromSoftware következő játékát, az Elden Ringet vezetik fel valahogyan, mert hasonló hang hallható annak teaserében is. A Sony sajnos letörte a lelkesedésüket.

Hirdetés

Kotaku számára eljuttatott közleményből kiderült, hogy a hangokat valójában egy hiba okozza, melynek megoldásán már dolgozik a Bluepoint. Azt nem tudni, hogy vannak-e még titkok, utalások a játékban, és azt sem, hogy az Elden Ringről hallunk-e többet a közeljövőben, de azért figyelünk továbbra is, és reménykedünk, hogy a FromSoftware nem takargatja már sokáig következő soulslike-ját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)