Hirdetés

Anthem - rövidfilmet készít hozzá a District 9 rendezője

|

Neill Blomkamp megmutatja, hogy milyen volt az élet évszázadokkal a játék története előtt.

Hirdetés

Az EA maximumra járatja az Anthem marketinggépezetét a megjelenés előtt, így a minap megkaptuk az utolsó előzetest és kiderült, hogy az endgame tartalmak folyamatosan új kihívásokat nyújtanak majd, ezzel azonban még nem ért véget az újdonságok sora, most éppen egy filmrendező készül valamivel.

Hirdetés

Neill Blomkamp, a District 9, az Elysium - Zárt világ és a Chappie rendezője a minap Twitteren jelentette be, hogy dolgozik valami olyasmin, ami az Anthemhez kapcsolódik, most pedig kiderült, hogy ez egy élőszereplős rövidfilm lesz, amely a "Conviction" címre hallgat és bemutatja, hogy mi történt a játék világában évszázadokkal azelőtt, hogy megismertük a javelineket. Ízelítőt is mutatott belőle: 

A videóra február 14-én, 16:30-kor számíthatunk, itt tudjátok majd követni: 

A kisfilmért Blomkamp cége, az Oats Studios felel. Várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)