Hirdetés

Apex Legends - megtalálták a Loch Ness-i szörnyet

|

A játék (jelenleg) egyetlen pályáján több Nessy figura is rejtőzködik. Az apró cukiságok kellő noszogatással a szörnyet is megidézhetik.

Hirdetés

Az Apex Legends múltheti indulása óta rengeteg apró easter eggre bukkantak a játékosok. Több rejtett kiskutya után felbukkantak a Loch Ness-i szörnyet ábrázoló apró figurák is. Ez nem annyira meglepő, a Respawn szórt el hasonlóakat a Titanfallban is, de itt, mint kiderült, komoly funkciójuk is van.

Hirdetés

A /r/NessySecrets kutatói azonnal rápörögtek, miután kiderült, hogy a babák meglövése után egy "A Nessy Appears..." szöveg bukkan fel a killfeedben. Miközben zajlott az easter egg vadászat, egy azóta törölt Reddit fiók kiposztolta a Nessy figurák lelőhelyét, és számokat is tűzött melléjük. Mint kiderült a számok meglehetősen fontosak.

Ha a fent látható sorrendben meglőjük a figurákat, akkor a Loch Ness-i szörny kidugja a fejét a pálya mellett. Sok mindent nem csinál, de azért megnézni, hogy mi a jó eget művelünk a kölykeivel.

Nézd meg GarbageKogMain Clip: Apex - Doing Easter Egg című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A /r/NessySecrets srácai jelenleg azt kutatják, hogy van-e még bármi lehetőség ebben az easter eggben. Ha bármi kiderül a szörnyetegről, azonnal értesítünk benneteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)