Hirdetés

Apex Legends világra épülő könyvön dolgozik a Dark Horse

|

A Dark Horse Books és a Respawn Entertainment bejelentettek egy 190 oldalas, színes, képes lore könyvet, ami Pathfinder szemszögéből mutatja be a világot.

Hirdetés

A Respawn éppen annyi sztorit csempészett az Apex Legendsbe, amennyi ahhoz kell, hogy kellően motiváltak legyünk agyonlőni egymást. Ettől függetlenül bőven van mesélnivaló a karakterek és a csataterek mögött, erről pedig az Apex Legends: Pathfinder's Quest gondoskodik. A könyv egy súlyosabb kötet lesz a Dark Horse Bookstól, ami mindenki kedvenc robotjának szemszögéből mesél a világról.

Hirdetés

A hivatalos bejelentés elég izgalmassá tette a kötetet, ahhoz, hogy érdekeltek legyünk az előrendelésben.

"A rajongók felfedezhetik majd a népszerű játék világát a kedvenc robotunk, Pathfinder szemein keresztül, ahogy ő beutazza az Outlands területeit és meginterjúztatja a többi Legends karaktert, mindezt azért, hogy megtalálja saját titokzatos alkotóját."

Az Apex Legends: Pathfinder's Quest a jelenlegi tervek szerint 2020. december 2-án fog megjelenni 40 dollárért, itt többet is megtudhattok róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)