Hirdetés

Mivel játszanál, ha három napig egy hatalmas játékteremben lennél?

|

A háromnapos rendezvény során összesen 250 játékgépet lehet majd kipróbálni, köztük a világ legnagyobb flipperasztalával. Még koncertek is lesznek!

Hirdetés

A szerkesztőségben néha feltörnek a balatoni nyaralások emlékei, amikor a Time Crisis, a House of the Dead, meg néha a SEGA Rally gépekbe dobáltuk a huszasokat veszettül. Sajnos azok az idők elmúltak, és bár az ember azt gondolná, kevés a még mindig működő árkád masina, az Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás szervezői összesen 250-et húztak össze, köztük rengeteg flipperasztallal és néhány olyan szerkezettel, ami nyolcvan évet élt már. 

Hirdetés

November 3-4-5-én érdemes lesz becélozni a budapesti Dürer Rendezvényházat, ahol mind a 250 játéktermi gépet szabadon ki lehet majd próbálni. Akadnak igazi ritkaságok, mint a Hercules, a világ legnagyobb flipperasztala, ami biliárdgolyókkal működik. November 3-án új projektjével, a Bernard Hahn német zenész-producerrel közösen létrehozott Voice Of The Age-dzsel, Magyarországon elsőként lép fel az egykori Heaven Street Seven énekese, Szűcs Krisztián, valamint a Sooeri & Poolekből is ismert Takács Zoltán Jappán is közreműködik billentyűsként. 

A tavalyi rendezvényről egy összefoglalót alább láthattok:

November 4-én szintén izgalmas lesz az este, ugyanis a Spencer Hill Magic Band a Bud Spencer és Terence Hill filmek legjobb zenéit szólaltatja meg. A páros munkásságára emlékező programokkal az esemény egész területén lehet majd találkozni, lesz krumplis hal, hagymás bab, spagetti, illetve az "És megint dühbe jövünk" ikonikus flipperét, a Sound Stage-et is sikerült megszerezni. 

A GameStar a Zen Studios-szal közösen vesz részt az eseményen, a programról részleteket később fogunk elárulni, de az már most biztos, hogy lehet majd VR-ban flipperezni.  Mindenképp gyertek oda lepacsizni velünk - már ha a standon leszünk, és nem épp valamelyik gép előtt állunk 4-6 órán át. Keressetek meg minket akkor is!

Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás

A Facebook esemény oldalát itt találod!

Nyitvatartás

2017. november 3. 16:00-02:30
2017. november 4. 9:00-02:30
2017. november 5. 09:00-20:00

Helyszín

Dürer rendezvényház, 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

Jegyek

A jegyekről információkat ezen az oldalon találhattok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)