Hirdetés

Arcane - készül a League of Legends animációs sorozat

|

A Riot Games tényleg egész pályás letámadásba kezdett, egy új animációs szériát is bejelentettek az éjjel.

Hirdetés

A 10. születésnapját ünneplő League of Legends a kártyajátékos adaptáció, és sok más frissen bejelentett csoda mellett egy saját animációs sorozatot is kap, amelynek előzetese minden LoL-rajongó szívét megdobbantotta. 

Hirdetés

Házon belül készül az ambiciózusnak tűnő sorozat, amelyen a Fortiche Productions dolgozik. Ők feleltek eddig a League of Legends bajnokainak saját bemutatkozóvideóiért is, szóval nem idegen nekik az a feladat, hogy a LoL világában alkossanak. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan kik szerepelnek majd a sorozatban, de nagyon úgy tűnik, hogy például Jinx és Vi fel fog bukkanni. Az Arcane első előzetese (akár magyar felirattal is) alább tekinthető meg. 

Nektek mennyire jön be az első trailer alapján a sorozat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)