Hirdetés

A Fehér Ház korábbi titkára nekiment Kínának, mert hamis PS4 kontrollert rendelt a netről

|

Elég furcsa okot talált arra, hogy kicsit megrugdoshassa a Twitteren az ázsiai országot.

Hirdetés

Ari Fleischer még George W. Bush idején volt a sajtóosztály titkára a Fehér Házban, most viszont nem ennek a jeles pozíciónak a betöltése miatt terjed a neve futótűzként a világszőttesen. Fleischer ugyanis nemrég benyelt egy csúnya átverést, mindebből pedig nem azt a következtetést vonta le, hogy jobban kéne figyelnie az internetes vásárlások során, hanem egyből páros lábbal beleszállt Kínába. 

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy Fleischer vett a gyermekének egy PlayStation 4 konzolt, majd az Amazonon keresztül rendelt az új masinához egy második kontrollert is. Igen ám, azonban az azóta törölt tweetje szerint egy ordas nagy kamuba sikerült belefutni, a megvásárolt hamis kontrollert egyáltalán nem is működött. Első ránézésre is világosan látszik, hogy nem eredeti perifériáról van szó, elég csak rápillantani a gombokra. Az esetet követően Fleischer így fogalmazott tweetjében:

"Még egy ok arra, hogy ne bízzunk Kínában: vettünk a gyermekemnek egy PS4-et, majd vásároltunk egy második kontrollert az Amazonról. Természetesen a kontrollert Kínában gyártották, és nem működik. Sosem működött. Ez egy szemét."

Ahogy említettem, Fleischer azóta törölte a szóban forgó tweetet, de az internetről azért nehéz levakarni az efféle ballépéseket, íme egy fotó róla:

Lehetséges, hogy egyébként az egykori titkár azért döntött a törlés mellett, mert időközben megnézte otthon az eredeti DualShock 4-es kontrollerét is, amelyen lássatok csodát, ugyancsak a Made in China felirat olvasható - ahogy egyébként nyilván az Xbox One vezérlőkön is, ezeket mind az ázsiai országban gyártják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)