Hirdetés

Eljátszották az 51-es körzet ostromát az ArmA 3-ban

|

Teljesen elszabadult a legújabb internetes őrület.

Hirdetés

Mostanában meglehetősen nehéz megkerülni azt az online őrületet, ami (amolyan meme jelleggel, de persze sosem szabad lebecsülni az emberi butaságot) az 51-es körzet "megrohamozására" invitálja a népet, az ArmA 3 néhány rajongója viszont a játékon belül vitte véghez a nonszensz tervet.

Hirdetés

Lassan 2 millióan jelentkeztek már egyébként a felkapott eseményre, amiből nagy valószínűséggel (és remélhetőleg) az égvilágon nem lesz semmi végül. Talán emiatt is döntött úgy az ArmA 3 máig aktív közösségének egy része, hogy a játékon belül próbálják el a dolgot. A különleges raidről egy OperatorDrewski nevű YouTuber videót is készített:

Az alaphelyzet viszonylag egyszerű volt: egy kis csapat próbálta meg bevenni a szigorúan őrzött amerikai erődítményt, a civileket alakító brigádnak mindössze egy terepjárója és néhány robbanószere volt az akcióhoz, néhány rádiótorony hatástalanítása mellett pedig a bázison elrejtett járműveket kellett megtalálniuk. Az ellenálló csapatnak természetesen az volt a feladata, hogy minden erejükkel megőrizzék az 51-es körzet titkait.

Reméljük, hogy ez a jelenség megmarad a játék és mémek szintjén, de azért vannak kétségeink.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)