Hirdetés

Egy orosz híradó a szíriai háborúról szóló riportba bevágott egy kis Arma 3 játékmenetet

|

Nem először hisz valós felvételnek játékból rögzített anyagot egy híradó, de még mindig nem lettek körültekintőbbek az illetékesek.

Hirdetés

A gamereknek azért szemet szúr, ha valami nem a valóságot ábrázolja, de aki nem szokott játszani, nem feltétlenül tud első ránézésre különbséget tenni gameplay és igazi felvétel között.

Hirdetés

Itt mondjuk illett volna. Az orosz állami Egyes csatorna a Szíriában harcoló orosz katonák előtt tisztelgő riportjába pár pillanat erejéig becsempészett egy felvételt az Arma 3-ból, amiről virít, hogy nem valódi. 3 másodperc környékén keressétek.

A csatorna azzal magyarázta az esetet, hogy véletlenül egy olyan videót húztak elő az archívumból, amit egy videojátékokról szóló riporthoz használtak.

Nemrég szintén az oroszoknál lett egy játék képéből bizonyíték. Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, na. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)