Hirdetés

Arnold Schwarzeneggerrel ünnepli a karácsonyt a World of Tanks

|

Világsztárral erősít a Holiday Ops esemény, amihez egy hangulatos trailert is kaptunk.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger rajongóinak valószínűleg nem újdonság az infó, hogy az akciósztár 1965-ben harckocsizóként teljesítette a kötelező szolgálatát az osztrák hadseregben, a betanulásakor használt tank pedig később a magángyűjteményébe került.

A világhírű testépítő/színész/politikus most a játékok világában is "összetankozza" magát, a Wargaming ugyanis nemrég nyilvánosságra hozta, hogy ő lesz a World of Tanks karácsonyi témájú Holiday Ops 2022 eseményének kulcsfigurája.

Hirdetés

A fejlesztők egy tesztoszterontól és ünnepi hangulattól duzzadó trailerrel indították be az event kampányát, melyben a 74 éves Schwarzenegger nem lánctalpassal, hanem helikopterrel indul útnak, hogy teljesítsen egy elfeledett karácsonyi kívánságot.

Kalifornia egykori kormányzója egy közleményt is kiadott az összefogásról, melyben megemlíti, hogy a redditezők már évek óta kampányoltak a felbukkanásáért.

"Nagyszerű élmény volt együtt dolgozni a Wargaming csapatával ezen a különleges eseményen, és tudom, hogy ez olyasmi, ami lázba hozza majd a játékosokat. Hosszú múltam van a tankokkal, hiszen az enyém az az M-47 Patton, amelyet 18 éves koromban vezettem az osztrák hadseregben, így tudom, hogy milyen izgalmas ezeket az acélszörnyeket irányítani! A barátaim a Redditen évekig faggattak a World of Tanksről, ezért örülök, hogy végre megadhatjuk a rajongóknak a partnerséget, amire vágynak. Közeleg a Holiday Ops, úgyhogy tegyétek le az ünnepi sütit, és készüljetek fel, hogy velem tartsatok, ha terjeszteni akarjátok az ünnepi hangulatot!"

A Wargaming csak valamikor a következő napok során fogja megosztani a Holiday Ops 2022 részleteit, de a tavalyi menetrendből kiindulva várhatóan az újévig tart majd az esemény, egy feldíszíthető városkát és sok-sok ünnepi jutalmat hozva. A 2021-es Holiday Ops sztárja egyébként Chuck Norris volt, aki kötött karácsonyi pulcsiban sietett egy bajba jutott macska segítségére.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)