Hirdetés

A második világháborúban játszódik a következő Assassin's Creed képregény

|

Az Assassin's Creed Conspiracies egy nagyon érdekes korszakba visz majd minket, amit talán egyszer egy játék is bővebben érint.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Unityben már kaptunk egy kis betekintést abba, milyen lehetne egy második világháborús Assassin's Creed, de valószínűleg még jó pár évig nem láthatunk teljes, csak erre a korszakra fókuszáló játékot.

Hirdetés

Ugyanakkor ott a Conspiracies, ami franciául már megjelent, de augusztus 1-étől angolul is elérhető lesz. A főszereplő Eddie Gorm, akinek feladata megakadályozni a templomosokat egy atomfegyver útjára engedésében. Mindezt a második világháború alatt kénytelen véghez vinni. Az író Guillaume Dorison, a rajzoló Jean-Baptiste Hostache volt, a kiadásért a Titan Comics felel. Alább belelapozhattok.

Szerintetek működhetne egy második világháborús AC?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)