Hirdetés

Az Assassin's Creed film robotkarja bekerülhet a játékokba is?

|

A Ubisoft embereinek tetszett a filmben látható megvalósítás, így lehet, hogy viszontlátjuk ezt a fajta Animust az elkövetkező Assassin's Creed játékok során.

Hirdetés

Arcba húzott csuklya, rejtett pengék, háztetőn ugrálás. Az Assassin's Creed film előzetesében és az eddig láttok képek alapján hozza a játékokból megismert hangulatot és elemeket - kivéve egy dolgot, ami új volt azoknak is, akik töviről-hegyire ismerik a játék világát.

Az Abstergo cég Animusa bizony máshogy néz ki a filmben, mint amit a játékból megismerhettünk. Egy óriás robotkart kapunk a megszokott fekvőhely helyett, ezzel a készülékkel kalandozhat a Michael Fassbender alakította Callum Lynch a XV. században élt őse, Aguilar emlékeiben.

Egyből felmerül a kérdés, hogy miért cserélték le az IKEA katalógusából kiválasztott bútort egy olyan szerkezetre, amit valószínűleg még Doctor Octopus is megirigyelne. Pedig a válasz nagyon egyszerű: mert a robotkéz sokkal hatásosabban és menőbben néz ki a filmvásznon. Michael Fassbender a következők mondta egy interjúban az Animus kapcsán:

"Sokáig azon gondolkodtunk "Mit fogunk kezdeni az Animussal?". Egy ponton egy folyadékkal teli tartály jutott eszembe, de amivel a srácok előrukkoltak, az valami fantasztikus. A Ubisoft arról beszélt, lehet, hogy ők is beleteszik majd a következő játékaikba."

A forgatásra kilátogató ubisoftos illetékeseknek kifejezetten tetszett, amit láttak, így kíváncsian várjuk, lesznek-e átfedések a film és a jövőbeni játékok között. Külön érdekesség, hogy az Assassin's Creed film előzetesében az az ágy, amin a főszereplő magához tér, nagyon hasonló a játékból megismert Animusra. 

Nektek, hogy tetszik a filmben szereplő változat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)