Hirdetés

Assassin's Creed film - ismerkedjünk kicsit az újfajta Animusszal

|

Az Assassin's Creed filmben kicsit másként működik az emlékek újraélését lehetővé tévő Animus, amivel jobban megismerkedhetünk a filmmel kapcsolatos legújabb videóban.

Hirdetés

Mint kiderült, nem csak a Ubisoftnál gondolkodnak rajta, hogy átemelik az Assassin's Creedbe a filmesek által megálmodott újfajta Animust, de egy ponton az is lehetséges volt, hogy az eredeti játékokban látott, műtőasztal-szerű szerkezet kerül fel a filmvászonra is. Mindenesetre most ezt az új verziót láthatjuk majd, amiről egy új videót is kiadott a Fox.

Mivel a szerkezet mögött álló áltudományt egy az egyben átvették a játékokból, Michael Fassbender erről adott összefoglalója nem hat újdonságként a gamereknek, viszont kicsit többet láthatjuk egybefüggően az új, robotkaros-projektoros megoldást, mint az eddigi trailerekben. A középkori asszaszinok által megmászott épületek kivetítése pedig azt kell mondjam, elég jól néz ki és jól jeleníti meg az Assassin's Creed két párhuzamos idősíkjának kapcsolatát is.

Nektek hogy tetszik az újragondolt emlékkinyerő masina?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)