Hirdetés

Ha mást nem is, de két remek cosplayt köszönhetünk az Assassin's Creed filmnek

|

Az Assassin's Creed film egyik kiemelkedő részének számító jelmezeket ragadta meg kiválóan két olasz cosplayer, akik a múltbéli szál főszereplőinek külsejét vették fel hibátlanul.

Hirdetés

A Far Cry 3 gonosza, Vaas már biztosan előadná az őrültség definíciójáról szóló kis beszédét, ha látná, milyen optimistán állnak a gamerek a kedvenc játékaik filmes feldolgozásaihoz. Nemrég az Assassin's Creed film megjelenése után is csalódnunk kellett, bár pozitívumok azért akadtak.

A készítők például a látványt nagyon eltalálták, így a múltban játszódó részek is rendkívül szépen voltak felvéve és a jelmezekre sem igazán lehet panasz, ami alapján két kiváló cosplay is készült. A lenti képeket látva nem is meglepő, hogy az Aguilar külsejét utánzó Matteo Arientit és társait fel is kérték a készítők a film népszerűsítésére. De azért a Shiva Cosplay Maria-jelmeze sem akármilyen részletességgel készült el, érdemes vetni erre is egy pillantást. Az Assassin's Creed rajongói pedig lassan elkezdhetnek pillantgatni az idén talán visszatérő játéksorozat felé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)