Hirdetés

A kritikusoknál leszerepelt az Assassin's Creed film

|

Megjelentek az első kritikai vélemények az Assassin's Creed filmről, sajnos sok jót nem mondhatunk. Paca már írja saját benyomásait, de ne várjatok tőle sem kedves szavakat.

Hirdetés

Bár az egyik előzetes vetítésre meghívott rajongók alapvetően pozitívan fogadták az Assassin's Creed filmet, nemrég megérkeztek az első hivatalos kritikai vélemények is a Regency és a Ubisoft közös munkájáról. Itt már nincs rózsaszín köd.

Slant magazin írója például azt sérelmezte, hogy a múltbéli eseményektől mindig a legizgalmasabb részeknél váltunk vissza a jelenbe, ami nem hagyja, hogy az egyébként egészen jól kinéző akciójelenetek teljesen kifejtsék a hatásukat.

Guardian kritikusa egyszerűen unalmasnak találta az Assassin's Creed filmet, hozzá hasonlóan a Telegraph cikkírója is a mélységet hiányolta a sok párhuzamos sztoriszálból.

Azért nem mindenki döngölte a földbe a filmet, a GamesRadar és az Indiwire szerint a hibái ellenére is akadnak élvezhető részek a filmben. Egyelőre így áll az AC-mozi pontszámok tekintetében a nagyobb lapoknál:

Indiewire - B-
Time - 30%
Total Film - 3/5
The Film Stage - C
The A.V. Club - C-
The Hollywood Reporter - 30%
The Telegraph - 2/5
The Guardian - 1/5
The Verge - 68%
TheWrap - 30%
Slant Magazine - 1/5
Variety - 40%

A többi kritikai véleményt is számítva ez pedig egyelőre egy nem túl hízelgő 37%-os Metacritic-átlagot jelent, ami nem túl jó hír. Ettől függetlenül a Warcraft filmhez hasonlóan ezúttal sem kizárt, hogy bőven akadnak majd rajongók, akiknek mindez nem veszi el a kedvét a mozitól. Hamarosan jön a GameStar véleménye is, nézzetek vissza később.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)