Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - Alexios hangjával is felturbózható az Alexa

|

Aki szeretné, hogy egy spártai harcos szóljon hozzá, már letöltheti az ingyenes skillt. Egy speciális Alexa is érkezik.

Hirdetés

Valószínűleg az egész onnan indult, hogy valakinek eszébe jutott, az Alexa majdnem Alexios. Aztán az ötlettel sikerült messzire menni. 

Hirdetés

A napokban megjelent az Amazon Alexa felhasználók számára az Assassin's Creed Odyssey Spartan Skill, ami spártai harcost varázsol az eszközből. Nem úgy, mint az alábbi videóban, de legalább a hangja olyan lesz. Október 2-án kiegészítik, és lehet majd játékbeli dolgokkal, helyszínekkel kapcsolatban is kérdezni, hogy ezzel többet tudjunk meg a világról.

Lesz egy limitált kiadású Amazon Echo Plus is, aminek alapját egy spártai sisak adta. Ötöt kisorsol a Ubisoft, a többit feltehetően idővel meg lehet vásárolni. Ezt a videó végén láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)