Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - meg is van az első tökéletes Kassandra cosplay

|

Egy francia cosplayer hozta össze a parádés jelmezt.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Odyssey több szempontból is kiemelkedő, így nem csoda, hogy rengeteg embert megihletett, többek közt cosplayereket is, akik a két főszereplő, Alexios és Kassandra jelmezébe bújtak.

Hirdetés

Most az utóbbira láthatunk egy szinte tökéletes példát. A Ubisoft persze szerette volna, ha a cosplayerek a lehető legtökéletesebb másolatokat készítik, ezért már az E3-on kiadtak pár segédanyagot, hogy a színeket tökéletesen leutánozhassák az alkotók.  Katt a képre a galériához!

A kisasszony egyébként Phobos művésznéven tevékenykedik, ami hogy, hogy nem a játékban Kassandra lovának a neve. És hogy mivel lehetett volna még menőbbé tenni a cosplayt? Hát mondjuk ezzel a két fegyverrel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)