Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - Bayek szinkronhangja azt hitte, egy animációs sorozaton fog dolgozni

|

Abubakar Salimnak csak a válogatáson árulták el, hogy igazából nem a meghirdetett szerepről van szó, hanem az Assassin's Creed sorozat új részénél kell a segítsége.

Hirdetés

A sztrájkoló szinkronszínészek egyik követelése az volt, hogy a kiadók jobban tájékoztassák őket arról, mely játékon fognak dolgozni. Salim azonban valószínűleg nem bánja, hogy nem árultak el neki minden részletet.

Hirdetés

A színész a BAFTA egy eseményén mesélte el, hogyan kapta meg a szerepet. 

"Egy mo-capet is használó animációs tévésorozat hirdetésére jelentkeztem, mert érdekesnek találtam. Aztán bementem a terembe, felolvastam egy másik karakter szerepét, majd elárulták, hogy valójában az Assassin's Creedről van szó. Kiakadtam, nem tudtam, mi a fene történik. Két kör volt, a szünetben csak arra tudtam gondolni, hogy »ez az Assassin's Creed, ez az Assassin's Creed«. Kirohantam, önkívületbe kerültem. Őrületes volt, egy álom vált valóra."

A sorozat korábbi részeivel játszott, nagyon tetszett neki Altair és Ezio története, valamint maga a koncepció is. Nem tudta, hogyan tud majd helytállni. Ezt majd meglátjuk október végén.

Egyébként külön tetszett neki a mo-cap rögzítési eljárás, felszabadítónak találta a színpad és a kamerák után. Kard helyett egy botra szúrt labdát, pajzs helyett egy kukafedőt kapott.

Salim egyébként fiatalkora ellenére tapasztalt színész, játszott a 24 reboot sorozatában és a Jamestownban is, a jövőben pedig szívesen csatlakozna további videojátékos projektekhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)