Hirdetés

Assassin's Creed Origins - már a Ubisoft is azt akarja, hogy energiaitalt vegyünk

|

Októberben világszerte elindul a Monster új promóciója, melynek keretében azok, akik energiaitalt vesznek, extra játékbeli tartalmakat kapnak, és nyereményjátékban vehetnek részt.

Hirdetés

Pár éve már a hazai boltok polcait is ellepik ősszel a Call of Duty-s Monster energiaitalok, de idén megtörik a sor, a gyártó ugyanis most a Ubisofttal állt össze. Egyébként a Destiny 2 kapcsán az Activision a Rockstarral működik együtt, és lehet, hogy a CoD esetében is folytatódik a barátság, csak mivel a Rockstar itthon hivatalosan nem forgalmaz, az nekünk nem sokat segít.

Hirdetés

Október elsejétől 500 millió dobozra kerülnek fel az Assassin's Creed Origins karakterei. Háromféle változatot érdemes keresni, és bár külsejükben különböznek, a hozzájuk járó ajándék ugyanaz. Az önállóan megvásárolható dobozokkal egy-egy csomag vasat, fát, állati bőrt vagy drachmát (a játékban használt fizetőeszköz) lehet megszerezni véletlenszerűen, a négyes pakkokkal pedig fegyverek oldhatók fel, mint a Dust-Biter Sword kard, a Face-Breaker nehézfegyver, a Sceptre of Thaati jogar és a Rain Bow íj. A kódokat december végéig lehet beváltani. Emellett sorsolások során konzolok, az Origins példányai, Monster gamer hűtők (merthogy van olyan, hogy gamer hűtő) és öltözékek lesznek megszerezhetők.

Azért fogyasszátok mértékkel, máshogy is hozzájuthattok a craftoláshoz szükséges javakhoz, és valószínűleg a fegyverek sem lesznek exkluzívak, csak kóddal hamarabb feloldhatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)