Hirdetés

Készül az Assassin's Creed tévésorozat

|

Most már biztos, hogy a mozivásznak utána a tévéképernyőkön is tiszteletét teszi az Assassin's Creed. A Ubisoft emberei fogadkoznak, ezúttal nem kapkodnak és tökéletes munkára törekszenek.

Hirdetés

Már tavaly felmerült a pletyka, amely szerint a Ubisoft és Netflix tárgyalásokat folytat egy esetleges Assassin's Creed sorozatról, de azóta nem sok hír érkezett ezzel kapcsolatban. A cég Assassin's Creedért felelős vezetője, Ymar Azaiza most elárulta, hogy már javában folynak az előkészítési munkálatok. 

Azt azonban egyelőre sajnos sem lehet tudni, hogy végül tényleg a Netflixen köt-e majd ki az Assassin's Creed sorozat, vagy inkább a hagyományos televíziós megjelenés mellett döntenek. Azaiza annyit mondott, hogy a Ubisoft jelenleg is több nagy céggel tárgyal a dologról, illetve hozzátette, hogy a projekt még elég korai stádiumban van.

"Nem fogjuk sajnálni az időt arra, hogy egy olyan produktumot adjunk ki a kezeink közül, amire valóban büszkék lehetünk"

- mondta a kreatív vezető. Talán nem is baj, ha most óvatosabban áll hozzá a dologhoz a Ubisoft, elvégre az Assassin's Creed mozifilm nem volt képes elérni a várt sikereket. Talán jobban teljesített volna a kasszáknál és a rajongói szívekbe is könnyebben belopta volna magát, ha végül nem vágnak ki belőle egy csomó videojátékos utalást

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)