Hirdetés

Nem véletlenül volt ismerős az Assassin's Creed Valhalla előzetesében látott angol király

|

Szerettétek a Vikings sorozatot? Nos, akkor egy kicsivel még jobban fogjátok várni az új Assassin's Creedet.

Hirdetés

Végre láthattuk az Assassin's Creed Valhalla tegnap beharangozott nagy leleplező előzetesét, ami egy igazán látványos cinematic trailer volt (egyébként már a játékmenetből is mutattak képeket). Szemfülesek kiszúrhatták, a hogy a videón nem akárki narrálja a történéseket: a háborús okiratot épp szignáló angol uralkodó ugyanis nem más, mint Alfréd wessexi király (angolszászul Ælfrēd, így is írja alá a papírost). Őt pedig régi ismerősként fogják köszönteni a Vikings sorozat rajongói. 

Hirdetés

A kanadai History csatorna 2013-ban elstartolt sorozatában ugyanis kulcsfontosságú szerep jutott neki. A Ragnar Lothbrok és családja históriáját elmesélő szériában ő Judith (Aelle király lánya) és Athelstan (a Ragnar barátjává váló angolszász szerzetes) gyermeke, akit a negyedik évad óta Ferdia Walsh-Peelo alakít. A sorozatban láthattuk őt a vikingek barátjaként és ellenségeként is, a jelek szerint pedig az Assassin's Creed Valhallában az utóbbi szerepkör jut neki. 

Kíváncsian várjuk, hogy a kor ismertebb figurái közül kik bukkannak még fel esetleg akár az angolok, akár a vikingek oldalán. Ti kinek örülnétek legjobban esetleg épp pont a Vikings sorozatból? 
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)