Hirdetés

Assassin's Creed film - a főszereplő nyilatkozik

|

Michael Fassbender beszélt arról, hogy jelenleg mi folyik az Assassin's Creed film körül, valamint elárulta, hogy milyen kapcsolatban áll a játékkal.

Hirdetés

Az Assassin’s Creed mozi a Ubisoft Motion Pictures első alkotása, amely megnyitja a sort a cég többi adaptációja előtt, mint amilyen például a napokban elcsúsztatott Watch Dogs filmváltozata is lesz.

Az Assassin's Creed filmadaptációja két okból is nagyon fontos a színész számára: egyrészt ez az első videojátékadaptáció, amelyben főszereplő lehet, másrészt produkciós cégének ez lesz az egyik első projektje, amit támogathat. A The Daily Beast-nek nyilatkozva Michael Fassbender (Prometheus, X-Men: Az elsők, A szégyentelen) a következőket mondta A jogász című filmjének reklámozása közben: "Folyamatban van [az Assassin's Creed]. Jelenleg is készül a forgatókönyv. Már hallottam a játékról, de még soha nem játszottam vele. Nem vagyok videojátékos, ez nem igazán jellemző rám."

Majd Fassbender így folytatta: "Összefutottam a srácokkal a Ubisofttól, akik elmesélték a játék történetét, amit kifejezetten érdekesnek találtam - az ötletet, hogy újraéljük az emlékeket." Szerintetek készülhet úgy minőségi adaptáció, hogy a főszereplőt alakító színész nem ismeri az alapanyagot? 2015. június 19-én kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)