Hirdetés

Assassin's Creed film - ismét csúszik a megjelenés

|

A 20th Century Fox újabb dátumot írt ki az Assassin's Creed filmre, ami némi csúsztatást jelent a korábbihoz képest.

Hirdetés

A CineStar beszámolója szerint a Michael Fassbender nevével fémjelzett Assassin's Creed mozi mégsem 2015. június 9-én jelenik meg, ahogyan azt korábban kőbe véste a 20th Century Fox, sajnos újfent késni fog. Még éppen az elviselhetőség határán belül.

Sok múlik az Assassin's Creed filmváltozatán, hiszen ez lesz a Ubisoft első adaptációja, így előkészíti a terepet a cég többi franchise-ának. A korábbi 2015 júniusára belőtt dátum esetében a projektnek több blockbusterrel is meg kellett volna vívnia, ami nem biztos, hogy eredményes a Ubisoft számára, valószínűleg ezért döntöttek amellett, hogy 2015. augusztus 7-re tolják a megjelenést.

Ez tökéletes dátum lehet a kibontakozásra, hiszen így az Assassin's Creed mozi egyetlen riválisa jelen pillanatban a Hupikék törpikék 3 lenne. Innen kár lenne már csúsztatni, a töpörödött törp ördögöket simán lenyomja egy tökösebb orgyilkos. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)