Hirdetés

Ez valószínűleg minden idők legjobb Assassin's Creed cosplay-e

|

Na, így kell ezt csinálni. Ha szeretitek Ezio Auditorét, akkor ezt érdemes lesz megnézni. Nemcsak a ruhája, de még a helyszín is tökéletesen passzol.

Hirdetés

Valljuk be, a legtöbben az elővillanó cicik miatt nézegetik a cosplayereket és gyakran mindenki elfelejti, hogy mennyi munkával is jár ez a hobbi. Itt most nem lesznek fedetlen keblek, viszont ettől függetlenül is érdemes lejjebb görgetni, mert ez bizony minden idők legjobb Assassin's Creed 2 cosplay-e.

Leon Chiro cosplay-ében nem csak az a varázslatos, hogy tökéletesen leutánozta a legjobb Assassin's Creed-karakter, Ezio Auditore da Firenze ruháját, de még el is látogatott a játékokban szereplő helyszínekre. Mivel maga a fiatalember is olasz, ezért számára talán egy kicsit könnyebb volt elzarándokolni Rómába, Velencébe és Firenzébe, de így sem lehetett egyszerű megcsinálni ezeket a képeket és leforgatni a hozzá tartozó videót.

A lopkodástól a rohangáláson át egy kis parkour-ig van itt minden, Chiro épphogy nem ugrik bele egy szénakazalba az egyik épület tetejéről. Le a kalappal.

Nektek melyik a kedvenc Assassin's Creed karakteretek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)