Hirdetés

A kasszáknál is gyengén teljesít az Assassin's Creed film

|

Az Erő továbbra is a Zsivány Egyessel volt a tengerentúli mozikban, ellenben hiába vetette be minden asszaszintudását Michael Fassbender, az Assassin's Creed film rosszul kezdett.

Hirdetés

A kritikusoknál szépen leszerepelt az Assassin's Creed film. Mi is inkább figyelmeztető jelleggel írtunk róla, míg a Puliwood kevésbé akadt ki, de ami a készítők szempontjából ennél is fájdalmasabb, hogy a nézőket nem csábítja mozikba a film. 

Az első bevételi adatokból legalábbis ez derül ki. A Variety információi szerint a legújabb, Michael Fassbender nevével fémjelzett játékadaptáció mindössze 22,5 millió dollárt gyűjtött össze a premiert követő első hat nap során az Egyesült Államokban (az ünnepek alatt!), amely a box office lista ötödik helyére volt elég.

Mivel 125 millió dollár volt a produkciós költség (a reklámkampányról nem is beszélve), az Assassin's Creed filmnek igencsak össze kell kapnia magát, ha a producerek azt szeretnék, hogy nullszaldósra jöjjön ki és megvalósulhasson a tervezett folytatás. A 20th Century Fox belföldi disztribúciós vezetője, Chris Aronson elmondta, hogy a nemzetközi piac teljesítményében bíznak.

Ami a többieket illeti, a Zsivány Egyes továbbra is jól tartja magát, ellenben az odakint most debütált Utazók esetében Jennifet Lawrence és Chris Pratt nem vonzottak be annyi embert, mint ahogyan az előzetesen várható volt, de még így is többet, mint az Assassin's Creed. Íme a négy napos ünnepi időszak bevételei (dollárban): 

1. Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet - 96.1 millió

2. Énekelj! - 56.1 millió

3. Utazók - 23.1 millió

4. Miért pont ő? - 16.7 millió

5. Assassin's Creed - 15 millió

6. Fences - 11.4 millió

7. Vaiana - 10.4 millió

8. Kaliforniai álom - 9.7 millió

9. Hivatali karácsony - 7.3 millioó

10. Váratlan szépség - 7.1 millió

Ti adtok egy esélyt az Assassin's Creed filmnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)