Hirdetés

Assassin's Creed, film - új képek érkeztek, a Ubisoft feje is nagyon bizakodó

|

Egy újabb középkori helyszín és néhány érdekes kellék is feltűnik az Assassin's Creed forgatásáról frissen kiadott fotókon.

Hirdetés

Kezdenek beindulni az események az Assassin's Creed film körül, amiről nemrég a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot is mesélt a kiadó részvényeseinek. Amikor a cég pénzügyi eredményeiről tartott beszámolót, azt mondta, "a forgatás már javában zajlik, és rendkívül ígéretes eddig a film."

Ezzel együtt újabb fotók is érkeztek, a korábban már látott Abstergo-központ díszleteiről, illetve a Máltán felépített helyszínekről. A forgatáson dolgozó egyik szakember szerint elég sokat használták Valletta történelmi épületeit is, amik a filmben a XV. századi Sevilla szerepét töltik majd be. Illetve megmutattak nekünk két elég menő kelléket, amik látszólag a középkori templomosok kardjai, amiket az Abstergónál őriznek. Az egyik markolata a templomosok első nagymesterét ábrázolja, akinek a játékokban ugyan nem jutott hatalmas szerep, de talán ez az Assassin's Creed filmben megváltozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)