Hirdetés

Assassin's Creed film - biztatóak az első vélemények

|

Lementek az Assassin's Creed film első sajtóvetítései, és a résztvevők természetesen azonnal leírták véleményüket. Nem kell aggódni, teljesen spoiler mentes leírásokról van szó.

Hirdetés

A játékadaptációk műfaja egyre erősödik, és ezt a vonalat hozza az Assassin's Creed is, ami a legutóbbi trailer alapján egész biztatóan néz ki. Mi még nem láttuk a teljes produkciót, de van aki már igen, és ők le is írták első véleményeiket.

"Most néztem meg az Assassin's Creed filmet, ami álló ovációt kapott a közönségtől. Néhány akciójelenet olyan volt, mintha egyenesen a játékból lett volna átemelve."

"Most néztem végig az Assassin's Creed filmet, és egy élmény volt végigülni a színészekkel és a stábbal. Meglepően szerettem."

"LÁTTAM AZ AC FILMET! Összességében 8.5/10-et adnék rá, szóval szerintem nagyon jó volt. A történelmi orgyilkosok voltak a film csúcsai."

"WOW, az Assassin's Creed film kiérdemelte a helyét az AC univerzumban. Annyira örülök, hogy jól csinálták meg."

Melonie Macnek szokása túlizgulni a dolgokat, és én egyébként is óvatosan bízok meg ezekben a tweetekben a Warcraft film körüli ujjongás után. Mindenesetre az biztos, hogy gyalázatos nem lett a mozi.

Itthon december 29-től lesz látható a mozikban az Assassin's Creed. Amint megnéztük, mi is megírjuk majd, hogy mennyire jött be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)