Hirdetés

Assassin's Creed film - itt az első poszter

|

A jövő decemberben megjelenő Assassin's Creed film megkapta első hivatalos plakátját, ami csak épp annyira ütős, amennyire lennie kell.

Hirdetés

Az Assassin's Creed film forgatását szeptemberben kezdik, és várhatóan 2016. december 21-én már a premieren ülhetünk.

A producer és az egyik szereplő, alighanem Desmond megtestesítője Michael Fassbender lesz, a forgatókönyvet Adam Cooper és Bill Collage írják, a rendező pedig Justin Kurzel. Fassbender mellé csatlakozik még Marion Cotillard, de egyelőre azt sem tudni, őt milyen szerepben láthatjuk. Sok részlet ködös még, de közeleg az E3 és azon a Ubisoft előadása, jobb alkalom nem is lehetne az új bejelentésekhez. Az alábbi plakát a június 9. és 11. között Las Vegasban zajló Licensing Expo 2015-höz készült, és a Global License! magazinban jelent meg, de nem valószínű, hogy a rendezvényen bármi számunkra is fontosat mondanak. Nem baj, az E3 a kapuban van, azt már csak kivárjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)