Hirdetés

Assassin's Creed film - forgatási fotókon az Abstergo

|

A Ubisoft egyik fejese ellátogatott az Assassin's Creed film forgatásának helyszínére, ahol egy igencsak fontos részletbe botlott és egyből megosztotta felfedezését.

Hirdetés

A játékosok számtalanszor csalódtak már a játékvilág filmadaptációiban, viszont 2016 fordulópont lehet a témában, ugyanis ekkor várható a mozikba a Warcraft, valamint az Assassin's Creed mozi. Utóbbihoz olyan színészek csatlakoztak a napokban Michael Fassbender és Marion Cotillard mellé, mint Jeremy Irons és Brendan Gleeson, így a színészgárdára biztosan nem lesz panasz, ahogyan várhatóan a filmadaptációra sem, hiszen a Ubisoft olyat akar készíteni, mint a Batman: Kezdődik! és a Szárnyas fejvadász.

A Ubisoft tartalmi igazgatója, Azaïzia Aymar maga is meglátogatta az Assassin's Creed forgatását és bár sajnos a főszereplőt alakító Fassbenderrel nem pózolt, azért nem volt eredménytelen a kiruccanása. Megmutatta nekünk például az Abstergo Industries logóját...

...valamint az egyik helyiségét is Justin Kuzel (Macbeth, A Snowtown-i gyilkosságok) rendezővel a középpontban: 

Egyelőre nem tudni, hogy a modernkor egyik legnagyobb multinacionális vállalata, a jelenkori Templomosok szolgálatában álló és a múltszázad összes jelentős technológiai felfedezéséért felelős Abstergo Industries pontosan hogyan kapcsolódik majd Callum Lynch (Fassbender) és az ő 15. századi spanyol leszármazottjának, Aguilarnak a történetéhez, de az Assassin's Creed játékokat figyelembe véve nem nehéz kitalálni. 

Az Assassin's Creed film 2016. december 21-én lopakodik be a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)