Hirdetés

Eredetileg sokkal komorabban zárult az Assassin's Creed film

|

Az Assassin's Creed készítői eredetileg kicsit máshogy szerették volna lezárni Callum Lynch sztorijának első fejezetét, de a mozikba egy végül egy kevésbé lehangoló verzió jutott el.

Hirdetés

Ugyan az Assassin's Creed film nem lett hatalmas siker, úgy tűnik, a Ubisoft nem adja fel a filmes vállalkozását, sőt pletykák szerint a templomosok és asszaszinok sztoriját is folytatja a filmvásznon. Ennek az előkészítésében pedig valószínűleg sokat segít, hogy a premier előtt megváltoztatták a film befejezését. Assassin's Creed spoilerek következnek.

Aki látta a filmet, emlékezhet, hogy Callum végül egy csapat másik asszaszinnal lép le az Abstergo létesítményéből, hogy saját titkos társaságot alapítsanak. Justin Kurzelnek és csapatának viszont eredetileg egészen más elképzelése volt a lezárás tekintetében: az először leforgatott verzióban Michael Fassbender karakterén kívül senki nem élte túl a szökést. Ezt a DVD-kiadás 90 percnyi bónusz anyagában meg is nézhetjük, de a lenti videón is láthatjátok, milyen lett volna a tragikusabb utolsó összecsapás.

Hogy miért szerette volna kinyírni a többi szereplőt az Assassin's Creed rendezője, nem árulta el, viszont a vágó, Christopher Tellefsen elmagyarázta, hogy a próbavetítések közönsége rosszul reagált erre verzióra, ezért változtattak a finálén.

"Az embereknek nem tetszett, hogy egyedül maradt, azt szerették volna, ha marad egy kis társasága és beavatják valamibe. Nem voltak megelégedve a többi asszaszin sorsával"

- mondta az extrák közé bekerült stábinterjúban Tellefsen.

Nektek jobban tetszett volna a komor befejezés, vagy örültök a változtatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)