Hirdetés

Regény formájában is megjelenik az új Assassin's Creed film

|

Ha az Assassin's Creed színezőt kivégeztük és a Michael Fassbender főszereplésével készült filmet is megnéztük, akkor elolvashatjuk Aguilar/Callum Lynch sztoriját regényben is.

Hirdetés

A következő hónapok az Assassin's Creed jegyében telnek majd. Novemberben jön a The Ezio Collection és a hivatalos színező, december 29-én az Assassin's Creed mozira válthatunk jegyet és bármily meglepő, januárban sem kell hanyagolnunk a franchise-t. 

A Fumax bejelentette, hogy ők adják ki az Assassin's Creed film hivatalos regényváltozatát, amelyet a StarCraft, World of Warcraft, Star Trek és Star Wars könyveket is jegyző Christie Golden ír Michael Lesslie (Macbeth), Adam Cooper és Bill Collage (Exodus: Istenek és királyok, A szállító: Örökség) forgatókönyve alapján. Magyar nyelvű borító egyelőre még nincs, de az angolt meg tudjuk mutatni: 

A kiadó azt is elárulta, hogy a jelenlegi terveik szerint az Assassin's Creed filmregény január elején lesz elérhető. Most már kíváncsiak vagyunk: számotokra ez kecsegtetőbb vagy a színező?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)