Hirdetés

Assassin's Creed film - a Védhetetlen rendezőjétől?

|

Azt pletykálják, hogy a Ubisoft megtalálta az Assassin's Creed filmváltozatának rendezőjét.

Hirdetés

Van főszereplő, van forgatókönyvíró és megjelenési dátum is, csupán az Assassin's Creed film rendezője hiányzik. Persze a Ubisoft és a 20th Century Fox gőzerővel azon vannak, hogy kitöltsék a direktori széket, jelölt is van már a hírek szerint.

A Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed mozit a Twitchfilm értesülései szerint a Védhetetlent és az Instant dohányt jegyző svéd származású Daniel Espinosa készítheti el, legalábbis a stúdió jelenleg vele folytat megbeszélést a posztról, és ő a producerek első számú választása.

Az Assassin's Creed filmváltozata 2015 augusztusában jelenhet meg és remélhetőleg a Ubisoft felügyelete azt jelenti, hogy minőségi adaptációt kapunk majd. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)