Hirdetés

Assassin's Creed film - nézd meg az új trailert szinkronosan is

|

Továbbra is bízunk benne, hogy az Assassin's Creedet a jobban sikerült játékadaptációk közé sorolhatjuk majd, ugyanis ígéretes képet fest a legutóbbi trailer szinkronos változata is.

Hirdetés

A múlt héten futott be a Michael Fassbender főszereplésével készült Assassin's Creed film legújabb előzetese, amelyben kicsit visszavettek a trendinek vélt zene előtérbe tolásából és inkább arra koncentráltak, ami a lényeg: a múltbeli és jelenkori asszaszinra. 

A 20th Century Fox által kiadott, közel három perces trailerben ismét láthatunk vadonatúj jeleneteket megelevenedni Fassbender két karakteréből, a modern Callum Lynchből és a spanyol inkvizíció idejében élő Aguilarból. Az előzetes szinkronos verziójában a színészt Fekete Ernő tolmácsolja nekünk, akit a hazai nézők Vasember hangjaként ismerhetnek, míg Jeremy Ironst ugyanaz a Hirtling István szólaltatja meg, aki a Batman Superman ellenben is szinkronizálta. (Ezek nem feltétlenül a végleges hangok, a film esetében változhatnak!)

Az Assassin's Creed film december 29-én debütál hazánkban Justin Kurzel (Macbeth) rendezésében. A mellékszerepekben: Marion Cotillard, Brendan Gleeson, Ariane Labed és Michael Kenneth Williams. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)